1/3 от украинската армия е вече унищожена. ЕС ще излезе с

...
1/3 от украинската армия е вече унищожена. ЕС ще излезе с
Коментари Харесай

Петков: Млади момчета умират заради един лидер, с ужасно грешни решения

" 1/3 от украинската войска е към този момент унищожена. ЕС ще излезе с общи дейности, включващи съществени ограничения. Днес не престават диалозите, само че сигурно ще обиден съветската стопанска система и значими хора, взели решението за нашествието на Русия ". Това сподели министър-председателят Кирил Петков в узявление след среща в Брюксел. 

Млади момчета - и от украинска, и от съветска страна, сега умират поради един водач, който седи от другата страна на масата и взима извънредно неверни решения. Руските бойци даже не са знаели, че отиват на боеве - мислели са, че ще вземат участие в учения ”, добави Петков.

След изключителното съвещание на Европейския съвет в Брюксел, на което бяха обсъждани невиждани наказания за Русия, се оказва, че Путин към момента не е поименно назван в тях. Според Украйна , европейските наказания са „ беззъби ”, макар че те биха блъснали към 70% от съветската стопанска система.
  " Европейски Съюз излиза с общи дейности, които включват общи ограничения. Разговорите какъв брой да са съществени не престават и през днешния ден. Русия не се интересува от дейностите на Европа, всяка експанзия би трябвало да има цена ". Това съобщи министър председателят Кирил Петков пред публицисти в Брюксел.

По думите му с тези ограничения Европейски Съюз желае да покаже, че не може да стои безучастно "
  " България през вчерашния ден зае позиция, че като сътрудник на Европейски Съюз и НАТО излиза дружно с тях. Никой не очакваше толкоз бърза и масирана офанзива с жертви в Украйна. Една трета от украинската войска към този момент е унищожена, има гърмежи в цяла та страна ", добави той.

  
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР